Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Een initiatief voor vluchtelingen
en statushouders in Lemmer e.o.

PAGINA VLUCHTELINGENWERK NEDERLAND

De situatie in Oekraïne laat niemand onberoerd. Mensen hebben veel vragen, willen helpen en hun steun betuigen. Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en actuele informatie over Oekraïense vluchtelingen en informatie over hun procedures, opvang en het bieden van hulp. De situatie voor Oekraïense vluchtelingen is sterk aan verandering onderhevig en er is nog veel onduidelijk. Informatie die we nu geven kan over een paar dagen al verouderd zijn. De laatste informatie over procedures, opvang en het aanbieden van hulp aan Oekraïense vluchtelingen in Nederland vind je op dit platform, bijvoorbeeld onder de ‘veelgestelde vragen’ hieronder en/of op refugeehelp.nl

https://www.vluchtelingenwerk.nl/nl/steun-oekraiense-vluchtelingen/veelgestelde-vragen-over-oekraine