Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Een initiatief voor vluchtelingen
en statushouders in Lemmer e.o.

Poiesz-spaarkaarten doneren

Een lid van de werkgroep was bij een dame van 91 en vertelde haar het e.e.a. van onze werkzaamheden. Zij had gehoord dat aan een Syrisch gezin met vijf kinderen een huis zouden worden toegewezen. Een dag later werd het werkgroep-lid opgebeld met deze reactie van haar: “Ik heb niet kunnen slapen vannacht en dacht maar: hoe kan ik ze helpen? Om vier uur vannacht wist ik het. Ik heb 18 spaarkaarten van de Poiesz en daar vraag ik handdoeken voor.” En een paar dagen later somde zij op wat zij nog meer kan geven! Mogelijk brengt dat jullie ook op een idee om volle Poiesz-spaarkaarten te doneren zodat we vluchtelingen/statushouders kunnen helpen.